• modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/Capacalera_nova.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/foto amtllers joan.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/foto_muntanyes.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/ies_aeria.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/foto dron blac i negre.JPG
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/aps_logo_gros.png

   

 XESTIB

  

   

   

   
   

PROJECTE COMÈNIUS

 

L'IES Guillem Colom Casasnovas participa en el projecte Comenius, en el que col·labora junt amb quatre altres centres de secundària i formació professional de França, Alemanya, Itàlia i Bèlgica. El tema del projecte gira al voltant del matrimoni i les noces. Al llarg de dos anys, tots els centres duran a terme una sèrie d'activitats per tal de treballar conjuntament aquest tema.

  

 

 

Mitjançant el següent enllaç podreu tenir accés a tot els materials, productes i activitats que hem fet al llarg dels dos anys que ha durat el nostre Projecte Comenius "Le Mariage, toute une histoire".

 

EST - EUROPEAN SHARED TREASURE

Després de més de dos anys de feina, ja ha arribat el final del nostre projecte Comenius. Un grapat d'alumnes i professors es desplaçaren del 19 al 24 d'abril passat a la localitat de Catània . Allà tingué lloc la darrera reunió del projecte i es celebrà la boda Comenius que és el resultat final del nostre projecte. Durant dos anys tots els centres del projecte hem treballat de forma conjunta el tema de les noces a través de exposicions, seminaris i conferències, visites. L'activitat final del projecte va consistir en organitzar unes noces on es representés diferents tipus de noces.

Així en una cerimònia que va tenir lloc al Palazzo Biscari de Catània els diferents alumnes i professors dels diferents països feren de nuvis i nuvies de diferents èpoques (segle XIX, anys 20, anys 50, anys 60, l'actualitat i el futur). En acabar, tots junts ho celebràrem i poguèrem degustar un sopar de noces en el que es serviren diferents plats típics de noces. Cal dir que tot el sopar fou preparat pels mateixos alumnes de cuina de l'Instituto Karol Wojtila de Catània.

Com a prova de tot el que ferem en aquesta jornada hem elaborat el següent vídeo:

 VÍDEO FINAL DEL PROJECTE COMENIUS

 

 

   

PLANIFICACIÓ FEINA A DISTÀNCIA  

   

Traducir/Translate  

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish
   

Estació Meteorològica  

   

   

   

 

   
Copyright © 2020 iessoller.com. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
© IES Guillem Colom Casasnovas