• modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/Capacalera_nova.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/foto amtllers joan.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/foto_muntanyes.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/ies_aeria.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/foto dron blac i negre.JPG
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/aps_logo_gros.png

   

 XESTIB

  

   

   

   
   

El passat 30 de gener, els alumnes de primer d’ESO del nostre centre varen participar, amb la resta d’escolars de la vall, dels actes organitzats per l’Ajuntament de Sóller en motiu del Dia Escolar de la Pau i la No Violència.

Un minut de silenci a favor de la PAU, la penjada de les pancartes elaborades pels centres educatius, parlaments i el cant conjunt de “La pau és aquí” -una adaptació de “Heal the world”, de Michael Jackson- foren els actes duts a terme.

Des de llavors, els lemes “La pau es fa cada dia”, “La pau és el camí”, “Mans d’ajuda per la pau”, “Feim camí per la pau”, “Suma’t als qui sumen”,  “Si tots junts posam la mà, la pau regnarà”, i “Tranquil·litat” onegen en el balcó de la Casa de la Vila.

Clicau la imatge per accedir a la galeria.

 

Clicant la imatge, accedireu a la galeria.

Dia 25 de novembre, en motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista, al centre, hem dut a terme una sèrie d’activitats organitzades per la Comissió de coeducació i encaminades a la promoció de la igualtat i la prevenció de la violència masclistes als centres educatius.

Per tal d’assolir els esmentats objectius, al llarg de la jornada, les dones (professores, alumnes, personal no docent i mares) han anat passant per l’improvisat estudi de Natxa Pomar per tal de fotografiar-se i muntar, amb aquestes imatges, un mural “de dones”, que presidirà una de les parets de l’institut durant el 2020 i que servirà per visualitzar el nombre de dones víctimes mortals d’ agressions sexuals. 

Després de l’esplai, alumnes voluntaris i voluntàries han fet una petita representació o performance, per tal que TOTHOM obri els ulls i sigui conscient de les contínues violacions de drets que patim les dones.

Al mateix temps, s’ha llegit un manifest i s’han repartit missatges i preguntes als assistents per tal de detectar qui ha estat víctima de “micro masclismes” quotidians. També, a l’entrada, s’ha muntat una exposició d’imatges il·lustratives de diferents tipus de violència de gènere. 

Hem acabat l’acte estampat les nostres mans pintades de lila en una paret presidida pel lema “El canvi comença a dins”.

Tots els participants han rebut una xapa lila amb un text al·lusiu a la jornada.  

Clicau l'enllaç i veureu el petit reportatge emès per IB3: https://ib3.org/illesipobles?pl=1&cont=6c3fa4ca-5848-4676-b4e8-4d383175b230&t=298,464  

CARTELL25N

25 n

Presentació sense títol

L’IES Guillem Colom Casasnovas participa en el projecte “Aplicacions a la Serra de Tramuntana”, dins del qual es realitza, del 14 d’octubre al 20 de desembre, una campanya solidària de recollida de roba i sabates usades, joguines en bon estat, aliments típics de Nadal i productes d’higiene personal adreçada a les persones més necessitades. Amb aquest projecte els alumnes prenen les dades de tot el que s’ha aconseguit recaptar (pes de la roba recollida, classificació, etc.) i, finalment, empaqueten i preparen els productes per a la distribució. A més, els que hi participen de 4t d’ESO, a través de l’assignatura d’Iniciació a l’Activitat Emprenedora i Empresarial, han realitzat una difusió a través de xarxes socials, que podeu trobar a Facebook,  a Instragram i al Twitter del centre:

Tramuntana1920_   (Instagram)

Tramuntana Sóller (Twitter i Facebook)

Alumnes d’Iniciació a l’Activitat Emprenedora i Empresarial (4t)

Dimarts horabaixa, tingué lloc, a l’Auditori Illes Balears del Palau de Congressos de Palma, el lliurament dels Premis a l’Esforç i al Rendiment Acadèmic Excel·lent de l’illa de Mallorca corresponents al curs 2018-2019.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i el conseller d’Educació i Universitat i Recerca, Martí March, presidiren l’acte i entregaren un diploma commemoratiu i un petit obsequi als guardonats.

De l’IES Guillem Colom Casasnovas, pujaren a l’escenari per rebre el Premi al Rendiment Acadèmic Excel·lent a l’ESO: Eva Maria Bernat Fernàndez, Alba Hauf Servera i Cristina Jiménez Oliver, alumnes de primer de Batxillerat que han cursat l’Educació Secundària Obligatòria al centre; i Pere Sacarés Aguareles, també de primer de Batxillerat, que ha cursat l’ESO al CC Sant Vicenç de Paül, de Sóller.

Rebé el Premi a l’Esforç Personal, Catalina Marroig Bernat, que enguany estudia el CFGM d’Atenció Sociosanitària; i el Premi al Rendiment Acadèmic d’educació primària, Damià Mercè Grimalt, alumne de 1r d’ESO, que ha fet la primària al CC Sant Vicenç de Paül.

Enhorabona a tots!

excellència nines

Excellència 50

 

Excellència grup 50 excellència diplomes 50

Enguany, el Departament de Cuina del nostre centre, juntament amb els dels instituts d’Alcúdia, Calvià, Son Servera, el Juníper Serra de Palma i l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, ha rebut el guardó Gota d’Oli.

El premi, atorgat anualment pel Consell de Mallorca i el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca, distingeix persones, entitats o institucions que, amb la seva tasca, difonen l’oli d’oliva de Mallorca i en promouen el seu consum. 

El Cap del Departament i una representació dels alumnes assistiren, el passat 22 d’octubre, a l’acte de lliurament dels esmentats guardons. 

 IMG 20191022 WA0005 IMG 20191022 WA0008 IMG 20191022 WA0007


Subcategories

The latest news from the Joomla! Team
   

Traducir/Translate  

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish
   

   

Estació Meteorològica  

   

   

 

   

 

   

Àrea Reservada  

   
Copyright © 2020 iessoller.com. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
© IES Guillem Colom Casasnovas