• modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/Capacalera_nova.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/foto_muntanyes.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/ies_aeria.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/Foto_IES_fons.png
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/aps_logo_gros.png

   

 XESTIB

  

   

   

   
   

 

SANT ANTONI cartell

Els alumnes de 4t d'ESO, a benefici del viatge d'estudis a Cantàbria, seran els encarregats de vendre el menjar, que haurem comanat. Teniu temps fins dimarts dia 15 per comprar el tiquet (2€) a consergeria. Podeu escollir entre: un tros de llonganissa, un botifarró, dues salsitxes o dos trossos de xulla, tot acompanyat amb dues llesques de pa. També hi haurà xocolata calenta.

Bon Sant Antoni i moltes gràcies per la vostra participació i col·laboració!

 

A principis de desembre, com és ja és habitual al centre, alumnes i professorat començàrem a organitzar les activitats solidàries de l’últim dia lectiu, la recaptació de les quals, enguany, es destinà als damnificats per les pluges que, el passat 9 d’octubre, afectaren greument el Llevant mallorquí.

A les 9 i mitja d’un gèlid divendres, es donà el tret de sortida de la cursa solidària no competitiva organitzada pels professors d'Educació Física Gemma Serrano i Lluís Maqueda. A la peculiar carrera, els diferents grups-classe, sovint acompanyats pels respectius tutors i tutores, completaren el circuit en un ambient lúdico-festiu.

A l’arribada, el jurat -integrat per professors perfectament abillats per a l’ocasió- avaluava la indumentària, la participació i les ganes de gresca, perquè, per tal de fer més amè l’esdeveniment els demanava que interpretessin una nadala. Els “angelets” de 4t d'ESO A s'endugueren el premi a la millor i més original disfressa: un berenar elaborat pels alumnes del CFGM de Cuina i Gastronomia.

Abans del lliurament de notes, alumnat, professorat i personal no docent compartírem una tassa de xocolata calenta i un croissant. El berenar, preparat per professorat voluntari dirigit pel departament d'Hoteleria, endolcí i encalentí el darrer dia del trimestre.

Amb les aportacions a la cursa i el que recaptàrem amb la xocolatada, aconseguírem 843,18€, quantitat que demostra, un any més, la solidaritat dels alumnes i professors del  nostre centre.

Amb aquestes línies volem agrair la implicació i la solidaritat de tota la comunitat educativa i, en especial, la de na Maria Ocaña, responsable del bar, que desinteressadament donà els croissants que acompanyaren la xocolata.

Clicau la imatge per accedir a l'àlbum.

FotoJet

arbre nadal

L’alumnat de 2n d’ESO de Tecnologia ha fabricat una tauleta de cera (tabula cerata) com les que es feien servir a les escoles d’època romana. Sobre aquests “iPads de l’Antiguitat” podies escriure amb un punxó (stylus) i esborrar després els textos sense cap esforç, per tal de poder reutilitzar la superfície encerada moltes i moltes vegades. Els han fet amb parafina d’espelma i no amb cera natural, de manera que el resultat final no és exactament el mateix, però han quedat força bé, no trobau?

Els alumnes del CFGM de Cuina i gastronomia estan, aquestes darreres setmanes del trimestre, plenament centrats en l’elaboració de menjars nadalencs.

Divendres 14, oferiren a les seves famílies un exquisit “sopar de gala” que feu que, els més de setanta comensals que el degustaren, es llepassin els dits. El  menú, curosament elaborats pels alumnes de l’esmentat cicle formatiu, fou servit pels estudiants de formació professional bàsica. Tot un èxit!

 Cliqueu per veure les imatges.

Subcategories

The latest news from the Joomla! Team
   

Traducir/Translate  

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish
   

   

   

 

   

 

   

Àrea Reservada  

   
Copyright © 2019 iessoller.com. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
© IES Guillem Colom Casasnovas