• modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/Capacalera_nova.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/ametlers institut.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/foto_muntanyes.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/ies_aeria.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/foto dron blac i negre.JPG
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/aps_logo_gros.png

   

 XESTIB

  

   

   

   
   

Clicau la imatge per veure la galeria. 

En el marc de la festa de final de curs, es va fer entrega, per part de l'APIMA del centre, de diferents premis. Per una banda, als guanyadors dels diferents concursos organitzats al llarg del curs; per l'altra, a l'excel·lència i a l'esforç. A continuació teniu la llista de premiats:

FotoJet

FotoJet 1

Clicau la imatge per entrar a la galeria,

Un any més, el departament d'hoteleria de l'IES Guillem Colom Casasnovas ha participat en els actes de la Fira de Sóller. Els alumnes de 1r del CFGM de Cuina, dirigits pels professors Juan Antonio Fernàndez i Antònia Vidal, han cuinat, davant l’Ajuntament, una sèrie de plats en directe inspirats en algunes de les pel·lícules més icòniques del setè art.

Clicau l’enllaç per veure les imatges de l’acte.

https://youtu.be/IuYzGY_SMYE

 

Un any més, i com ja és habitual, els alumnes de 1r i de 2n d’ESO de l’institut han participat a la 20a edició de les Proves Cangur a les Illes Balears, la prova internacional de matemàtiques que es fa en cinquanta països d’arreu del món i que aplega al voltant de set milions de participants.

Guanyadors cangur 2019 b

A la instantània podeu veure els alumnes millor classificats de cada nivell, els quals han estat guardonats amb un diploma o un premi.

Enhorabona a tots i a totes!

El passat 17 d’abril, alumnes, professors i personal no docent del centre celebràrem la festivitat de Sant Jordi, dia del llibre i de la rosa, amb un seguit d’activitats lúdicoeducatives.

Començàrem la jornada amb el “II Concurs de decoració de portes”, que enguany s’ha centrat en obres i personatges de la literatura juvenil. Ben aviat,  les portes de les aules es convertiren en espectaculars portades o pàgines il·lustrades dels llibres que prèviament havien escollit alumnes i tutors per a l’ocasió.

II CONCURS PORTES

Després d’un petit concert que els alumnes de 2n que cursen l’optativa de francès oferiren als seus companys més joves, els diferents nivells realitzaren les activitats que s’havien dissenyat expressament per a ells.

Per als grups de 1r d’ESO, organitzàrem un taller de glosat amb els glosadors Pau Riera i Cati Eva Canyelles i el joc “Rata de biblioteca”, un conjunt d’enigmes que s’havien de resoldre només amb l’ajut de llibres.

Els de segon, organitzats en petits grups, participaren a la gimcana “Sóller: literatura i altres aspectes” que, a través de diferents proves i preguntes, els descobrí curiositats solleriques que sovint ens passen desapercebudes.

II CONCURS PORTES 1

Els alumnes de tercer d’ESO es desplaçaren a la Biblioteca Municipal Guillem Colom i Ferrà on feren dues activitats lligades amb el món dels llibres. Per una banda, un taller de creació literària amb les professores del centre Magdalena Carrillo, ja jubilada, i Puri Tomàs, que compaginen la seva tasca docent amb l’escriptura. I, per l’altra, na Carme i na Magdalena, les bibliotecàries, els mostraren racons i possibilitats de la biblioteca que l’alumnat, en general, desconeixia. A més a més, posaren a prova els seus coneixements amb una sèrie de jocs i proves que havien elaborat per a l’ocasió.

El departament de Matemàtiques, un any més, preparà una de les tasques que dugueren a terme els alumnes de quart: “Desencriptem missatges”, que acabà amb l’escriptura, al pati, del missatge: “DIADA DE SANT JORDI 2019”. Després de berenar, tocà el torn a la poesia i, per grups, feren poemes col·lectius i paral·lels que després enregistraren.

El taller “Activa la llengua” fou impartit per MªJosep Carrasco als alumnes de primer de Batxillerat i del CFGM d’Administratiu; els quals també realitzaren, guiats pels tutors i els professors de plàstica, una petita “Acció poètica” i pintaren, a l’entrada de l’institut, les frases que havien escollit.

Els alumnes de FB de Cuina, s’endinsaren en el món del cinema; i els de Forestal començaren el projecte “El bosquet pintat”, consistent a pintar els troncs de diferents arbres de manera que, des d’un punt concret, en el conjunt es percep una figura geomètrica.

Acabàrem la diada degustant els crespells de Sant Jordi que els alumnes del CFGM de Cuina havien fet per a l’ocasió.

A més a més, poguerem contemplar els "Quaderns d'artista" dels alumnes de plàstica i els fulls manuscrits de Tirant lo Blanc realitzats per alumnes de 3r d'ESO. 

Gràcies a tots per la feina feta!!

Clicau les imatges per accedir a les galeries de fotos.

        

Subcategories

The latest news from the Joomla! Team
   

Traducir/Translate  

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish
   

   

   

 

   

 

   

Àrea Reservada  

   
Copyright © 2019 iessoller.com. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
© IES Guillem Colom Casasnovas