Imprimeix
Categoria principal o arrel: Novetats
Vist: 2585

La Comissió Ambiental va proposar a la Direcció una jornada rei

30 D’ABRIL: SORTIDA A LA SERRA DE TRAMUNTANA

 
 

La Comissió Ambiental va proposar a la Direcció una jornada reivindicativa a favor de la declaració de la serra de Tramuntana Patrimoni de la Humanitat. Després d’esser consultada la Comissió Pedagògica, aquesta jornada quedà establerta per dia 30 d’abril i consistirà en una excursió de tots els cursos, exceptuant segon de Batxillerat, per diferents itineraris, tots ells ubicats a la serra de Tramuntana

Per tal de preparar la jornada, tenim la col.laboració dels tutors i d’una bona part del professorat. És la nostra intenció aconseguir tot un material vinculat amb les sortides i utilitzar-lo després per fer una exposició per concloure la reivindicació. Arribats a aquest punt és quan necessitam també l’ajuda dels alumnes. Durant l’excursió mirau de complir amb els objectius fotogràfics que el tutor us ha explicat tot cercant sempre la major qualitat i originalitat possibles. Si també destacau amb el muntatge de tot el material treballat, potser sereu el grup que tendreu el berenar pagat al Bar de l’Institut.

No oblideu professors i alumnes lluïr el dia de l’excursió la samarreta de disseny exclusiu per reivindicar més clarament el contingut de la jornada. Moltes gràcies i molt bona diada a tots.