Imprimeix
Categoria: ROOT
Vist: 10888

L’IES Guillem Colom Casasnovas vol facilitar-vos, mitjançant aquest web, l’accés a la informació que fa referència al nostre centre i per tant ser una eina de comunicació amb la comunitat del nostre centre: pares, mares, alumnes i professors/es, així com altres persones, institucions o associacions interessades en la nostra tasca educativa.

Aquesta informació és de caràcter general i no és necessàriament exhaustiva o completa. Així mateix pot donar-se el cas que no estigui actualitzada o que s'hi detectin errors (que procurarem esmenar, gràcies també a la vostra col·laboració).

Si detectau qualque errada o voleu realitzar qualcuna suggerència per favor comuniqueu-lo al següent correu electrònic

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


No podem garantir que el servei prestat amb aquesta pàgina web no quedi, en algun moment, interromput o afectat per problemes tècnics o humans.

La web té també una finalitat educativa i s'han utilitzat per a la seva elaboració continguts obtinguts d'Internet.Si qualsevol d'aquests continguts té drets d'autor vulnera la llei de protecció de dades, LO 15/1999 de 13 de desembre, per favor comuniqueu-lo al següent correu electrònic i seran llevats immediatament:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.