• modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/Capacalera_nova.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/foto amtllers joan.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/foto_muntanyes.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/ies_aeria.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/foto dron blac i negre.JPG
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/aps_logo_gros.png

   

 XESTIB

  

   

   

   
   
Com haureu pogut comprovar, la presidenta del govern de les Illes Balears ha ordenat la suspensió de les classes durant dues setmanes a partir de dilluns i dels viatges d'estudis durant dos mesos.
Per la nostra part, esperam que demà la Conselleria d'Educació ens doni instruccions més concretes de com actuar en aquest sentit. Tan bon punt rebem més informació us la farem arribar a través dels mitjans de comunicació habitual: Gestib, els grups de whatsapp de mares i pares, pàgina Web i Facebook.
Pel que fa als viatges d'estudis, cal veure quina és la millor solució. Per això, avui ja ens hem reunit amb les famílies de 4t d'ESO i el dimarts vinent les famílies de 3r d'ESO. Avui hem acordat amb les famílies de 4t d'ESO que elaborarem un full amb la informació precisa que permeti adoptar un acord definitiu. Pel que fa a la reunió de 3r d'ESO, esperam comptar amb tota la informació necessària dimarts vinent i poder prendre una decisió al moment.
Per una altra banda, demà ens posarem a fer feina per garantir que els alumnes puguin continuar el seu aprenentatge amb la major normalitat possible. Es tracta d'una situació molt nova i imprevista per a nosaltres i segurament necessitarem una mica de temps per organitzar-ho. Així, un cop tenguem informació més concreta, us la farem arribar pels mitjans que hem indicat aquí dalt.
De totes maneres, sabeu que el nostre centre treballa amb l'entorn col·laboratiu G-Suite. En aquests moments tots els nostres alumnes disposen d'un compte d'usuari per accedir a aquest entorn i la majoria està acostumat a fer-hi feina. Aquesta podria ser l'eina que utilitzarem per organitzar de comunicació amb els alumnes.
En el cas que qualque/a alumne/a no tingui ordinador, accés a Internet, etc. intentarem habilitar un sistema alternatiu perquè aquest/a pugui anar fent feina a casa.
Finalment, només em queda recordar-vos la importància de tenir accés al Gestib per poder estar al corrent de qualsevol circular o notificació que puguem enviar. Així i tot, insistim en el fet que us farem arribar la informació per diferents mitjans.
Perdonau la urgència d'aquest missatge però des de la direcció del centre hem cregut oportú mantenir-vos informats de com intentar donar resposta a aquesta situació. De ben segur que tendreu moltes preguntes perquè hi ha moltes qüestions que encara hem de tractar / resoldre (dates d'exàmens, forma d'avaluar, alumnes de FP de pràctiques, etc.). Intentarem donar-los resposta en els pròxims dies i sempre amb el vistiplau d'Inspecció Educativa.
Per acabar, només em queda dir-vos que si teniu algun dubte, us poseu en contacte amb nosaltres emprant els mitjans habituals (telèfon 971633514 / correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).
   

PLANIFICACIÓ FEINA A DISTÀNCIA  

   

Traducir/Translate  

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish
   

Estació Meteorològica  

   

   

   

 

   

 

   

Àrea Reservada  

   
Copyright © 2020 iessoller.com. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
© IES Guillem Colom Casasnovas