Imprimeix
Vist: 119

Clicant la imatge, accedireu a la galeria.

Dia 25 de novembre, en motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista, al centre, hem dut a terme una sèrie d’activitats organitzades per la Comissió de coeducació i encaminades a la promoció de la igualtat i la prevenció de la violència masclistes als centres educatius.

Per tal d’assolir els esmentats objectius, al llarg de la jornada, les dones (professores, alumnes, personal no docent i mares) han anat passant per l’improvisat estudi de Natxa Pomar per tal de fotografiar-se i muntar, amb aquestes imatges, un mural “de dones”, que presidirà una de les parets de l’institut durant el 2020 i que servirà per visualitzar el nombre de dones víctimes mortals d’ agressions sexuals. 

Després de l’esplai, alumnes voluntaris i voluntàries han fet una petita representació o performance, per tal que TOTHOM obri els ulls i sigui conscient de les contínues violacions de drets que patim les dones.

Al mateix temps, s’ha llegit un manifest i s’han repartit missatges i preguntes als assistents per tal de detectar qui ha estat víctima de “micro masclismes” quotidians. També, a l’entrada, s’ha muntat una exposició d’imatges il·lustratives de diferents tipus de violència de gènere. 

Hem acabat l’acte estampat les nostres mans pintades de lila en una paret presidida pel lema “El canvi comença a dins”.

Tots els participants han rebut una xapa lila amb un text al·lusiu a la jornada.  

Clicau l'enllaç i veureu el petit reportatge emès per IB3: https://ib3.org/illesipobles?pl=1&cont=6c3fa4ca-5848-4676-b4e8-4d383175b230&t=298,464  

CARTELL25N

25 n