Imprimeix
Vist: 124

Dimarts horabaixa, tingué lloc, a l’Auditori Illes Balears del Palau de Congressos de Palma, el lliurament dels Premis a l’Esforç i al Rendiment Acadèmic Excel·lent de l’illa de Mallorca corresponents al curs 2018-2019.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i el conseller d’Educació i Universitat i Recerca, Martí March, presidiren l’acte i entregaren un diploma commemoratiu i un petit obsequi als guardonats.

De l’IES Guillem Colom Casasnovas, pujaren a l’escenari per rebre el Premi al Rendiment Acadèmic Excel·lent a l’ESO: Eva Maria Bernat Fernàndez, Alba Hauf Servera i Cristina Jiménez Oliver, alumnes de primer de Batxillerat que han cursat l’Educació Secundària Obligatòria al centre; i Pere Sacarés Aguareles, també de primer de Batxillerat, que ha cursat l’ESO al CC Sant Vicenç de Paül, de Sóller.

Rebé el Premi a l’Esforç Personal, Catalina Marroig Bernat, que enguany estudia el CFGM d’Atenció Sociosanitària; i el Premi al Rendiment Acadèmic d’educació primària, Damià Mercè Grimalt, alumne de 1r d’ESO, que ha fet la primària al CC Sant Vicenç de Paül.

Enhorabona a tots!

excellència nines

Excellència 50

 

Excellència grup 50 excellència diplomes 50