• modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/Capacalera_nova.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/ametlers institut.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/foto_muntanyes.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/ies_aeria.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/foto dron blac i negre.JPG
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/aps_logo_gros.png

   

 XESTIB

  

   

   

   
   

A principis de desembre, com és ja és habitual al centre, alumnes i professorat començàrem a organitzar les activitats solidàries de l’últim dia lectiu, la recaptació de les quals, enguany, es destinà als damnificats per les pluges que, el passat 9 d’octubre, afectaren greument el Llevant mallorquí.

A les 9 i mitja d’un gèlid divendres, es donà el tret de sortida de la cursa solidària no competitiva organitzada pels professors d'Educació Física Gemma Serrano i Lluís Maqueda. A la peculiar carrera, els diferents grups-classe, sovint acompanyats pels respectius tutors i tutores, completaren el circuit en un ambient lúdico-festiu.

A l’arribada, el jurat -integrat per professors perfectament abillats per a l’ocasió- avaluava la indumentària, la participació i les ganes de gresca, perquè, per tal de fer més amè l’esdeveniment els demanava que interpretessin una nadala. Els “angelets” de 4t d'ESO A s'endugueren el premi a la millor i més original disfressa: un berenar elaborat pels alumnes del CFGM de Cuina i Gastronomia.

Abans del lliurament de notes, alumnat, professorat i personal no docent compartírem una tassa de xocolata calenta i un croissant. El berenar, preparat per professorat voluntari dirigit pel departament d'Hoteleria, endolcí i encalentí el darrer dia del trimestre.

Amb les aportacions a la cursa i el que recaptàrem amb la xocolatada, aconseguírem 843,18€, quantitat que demostra, un any més, la solidaritat dels alumnes i professors del  nostre centre.

Amb aquestes línies volem agrair la implicació i la solidaritat de tota la comunitat educativa i, en especial, la de na Maria Ocaña, responsable del bar, que desinteressadament donà els croissants que acompanyaren la xocolata.

Clicau la imatge per accedir a l'àlbum.

   

Traducir/Translate  

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish
   

   

   

 

   

 

   

Àrea Reservada  

   
Copyright © 2019 iessoller.com. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
© IES Guillem Colom Casasnovas