Imprimeix
Vist: 201

El passat 5 d'octubre, uns noranta alumnes del centre, els primers d’ESO i els  de 2n que cursen l’optativa de Música, acompanyats per cinc dels seus professors, acudiren al Palau de Congressos de Palma per gaudir de l’espectacle didàctic "La Pastoral”, interpretat per l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

L’activitat, que s’ofereix des de fa més de quinze anys, pretén, entre d’altres objectius, generar un nou i futur públic musical i donar a conèixer què és la música programàtica mitjançant l'audició i explicació, enguany, de la Simfonia núm. 6 de Ludwig van Beethoven.

Aquest tipus de música, supeditada a “elements” externs (un text, un relat, imatges...), permet connectar amb els joves espectadors d'una manera força natural, ja que apel·la a altres llenguatges i sentits, a més del musical i l’oïda.

Prèviament al concert, els alumnes varen elaborar tota una sèrie de dibuixos que reflectien algunes de les escenes evocades per la música, il·lustracions que foren projectades durant l’audició.

Clicau la imatge per accedir a la galeria.