Imprimeix
Vist: 219

CONSULTA JOVE tens un dubte 2018

Per saber quins són els temes que s’hi poden tractar, clicau el següent enllaç: https://youtu.be/UkzP289K3cc (Consulta jove, per Clara Vidal Thomàs)

Des del curs 2004-2005, la Conselleria de Salut, a través de la xarxa de centres d'Atenció Primària, ofereix als instituts de les Illes el programa Consulta Jove per tal d'atendre i millorar les necessitats de salut dels adolescents de les Balears.

En consultes confidencials i individualitzades, la “Consulta Jove” permet resoldre dubtes als escolars relacionats, sobretot, amb la salut afectivo-sexual, problemes alimentaris, consum de substàncies tòxiques (tabac, alcohol, drogues), malestar emocional o situacions de violència, entre d’altres.

Per aquest motiu, un professional sanitari del PAC de Sóller es desplaçarà setmanalment al nostre centre per atendre les demandes de l'alumnat. La majoria d’entrevistes tendran resposta a la "Consulta Jove", però, si es detecta un problema que pot afectar la salut o posar en perill el jove, se'l derivarà, al centre de salut o al departament d'Orientació del centre.