TROBADA FAMILIAR – PREVENCIÓ EN ENTORNS FESTIUS

Des de l’Ajuntament i dins el marc de les festes locals, s’ha organitzat una trobada per a famílies on es tractarà el tema de la prevenció en l’entorn d’oci i festius. És una oportunitat per compartir experiències i detectar possibles necessitats de cara a oferir i planificar activitats i espais segurs per als infants de la comunitat sollerica.

Sortida a Raixa

Els alumnes de 1r d’ESO B i C hem visitat la finca pública de Raixa. Aquesta sortida ha estat possible gràcies al projecte APS – Serra de Tramuntana. El temps ens ha acompanyat i la visita guiada ha estat molt interessant i entretinguda. Hem descobert, entre d’altres racons, la clastra, el jardí, l’escala d’Apol·lo, el safareig i el molí d’aigua. També hem conegut un poc la història de la possessió i la figura del cardenal Despuig.

Si en voleu veure alguna imatge, com sempre clicau sobre la foto.

Al safareig

Diada mediambiental 2024

La celebració de la Diada Mediambiental ha estat tot un èxit. Hem realitzat nombrosos tallers i activitats enfocades en la conscienciació i l’acció mediambiental que han comptat amb la participació activa de l’alumnat i del personal docent.

Cal fer un especial agraïment als organitzadors per la seva planificació i esforç, així com a tots els participants per la seva implicació, fonamental per assolir l’èxit d’aquesta jornada.

Si voleu visualitzar algunes fotografies del dia, feu clic sobre la imatge adjunta.

La diversió ha estat la protagonista de la diada.

Sortida 1rs d’ESO a Muleta

Acompanyats per un bon grup de docents i guiats pels alumnes de l’equip de Certificat Professional de Guies de Muntanya, Els i les alumnes de 1r d’ESO han gaudit d’una magnífica passejada en plena natura. La meteorologia ha acompanyat i el recorregut ha estat d’allò més profitós.

Si en voleu veure algunes imatges, clicau damunt la fotografia adjunta.

Conjunt de participants.

Beques Batxillerat i FP

El Ministeri d’Educació i Formació Professional ha publicat la convocatòria de beques per estudis postobligatoris no universitaris per al curs 2024-25.


Trobareu la informació a l’enllaç següent.
https://www.becaseducacion.gob.es/portada.html

El termini per presentar les sol·licituds, a través de la seu electrònica del Ministeri, és del 19 de març de 2024 a les 9:00 hores fins al 10 de maig de 2024 a les 15:00 hores.