• modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/Capacalera_nova.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/foto_muntanyes.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/ies_aeria.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/Foto_IES_fons.png
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/aps_logo_gros.png

   

 XESTIB

  

   

   

   
   

D'exitós i festiu podem qualificar el passat 22 de desembre. Com ja és habitual en el nostre centre, vam dedicar el darrer dia del trimestre a  activitats solidàries, la recaptació de les quals (1346,05 €) s'entregà al projecte esportiu i solidari de l'atleta Tòfol Castanyer «Passes per en Pau».

A les 9 i mitja, tots els alumnes, alguns professors i personal no docent del centre estaven a punt per començar la cursa solidària, organitzada pels professors d'Educació Física Gemma Serrano i Juli Fernàndez.

La carrera, una mica peculiar, fou preparada amb l'ajuda del tutors, ja que els participants havien de córrer disfressats amb el seu grup-classe.

Un cop fetes les instantànies oficials, Tòfol Castanyer donà la sortida als diferents cursos, que, curiosament caracteritzats per a l’ocasió, completaren el circuit. Els pessebre vivent que muntaren els alumnes de 4t d'ESO B s'endugué el premi a la millor i més original disfressa: un berenar saludable preparat pels alumnes del CFGM de Cuina i Gastronomia!

A l'arribada, els esperaven el jurat i en Pau Jaume, exalumne del centre afectat per la distròfia muscular de Duchenne i destinatari del projecte solidari, ja que, completant la Doble Ultra -travessar la Serra de Tramuntana d'anada i tornada- Castanyer va aconseguir el finançament necessari per comprar-li una cadira adaptada, a més de donar a conèixer una mica més aquesta malaltia rara.

I per recuperar-se de l’esforç, una tassa de xocolata calenta, un bocí de coca o un croissant. El berenar, preparat per professores i professors voluntaris dirigits pel departament d'Hoteleria, serví per endolcir el darrer dia del trimestre.

 Clicau sobre les fotos per accedit a tot l'àlbum

 

 

   

Traducir/Translate  

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish
   

   

   

 

   

 

   

Àrea Reservada  

   
Copyright © 2019 iessoller.com. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
© IES Guillem Colom Casasnovas