• modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/Capacalera_nova.jpg
 • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/foto_muntanyes.jpg
 • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/ies_aeria.jpg
 • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/Foto_IES_fons.png
 • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/aps_logo_gros.png

   

 XESTIB

  

   

   

   
   

Qui hi ha en línia?  

Hi ha 163 convidats/des i cap membre en línia

   

Visites  

3706042
Avui
Ahir
Aquesta setmana
Darrera setmana
Aquest mes
Darrer mes
Tot
261
2121
9376
3684699
27526
49459
3706042

17-11-2018 03:27
   

 

 

Durant el curs 2016-2017, es va sol·licitar una beca Erasmus+ KA1 amb la voluntat de millorar la introducció de noves competències, habilitats i destreses en la dinàmica de l’institut per tal d’optimitzar l'oferta pedagògica, iniciar un procés d'internacionalització i fer del nostre centre una escola més atractiva. Enguany se'ns ha renovat aquesta beca i, per al curs 18/19, tenim previst sol·licitar la KA2 per a intercanvi d'alumnes.

La beca KA1, enfocada a la formació del professorat, està destinada a treballar en la implementació dels següents ítems articulats al voltant de la Serra de Tramuntana,  un tema que desperta molt d'interès tant dins com fora del centre:

 • Patrimoni cultural i natural
 • Educació per projectes
 • Aplicació de les noves tecnologies a l'educació
 • Competències lingüístiques.

Paral·lelament, i també durant el curs passat, l’IES es va inscriure en el programa del Consell de Mallorca “Aprenentatge Servei a la Serra de Tramuntana”, que tracta els mateixos temes amb un enfocament més local i que involucra tot el centre en el programa.

La idea és treballar per projectes, elaborats transversalment, i que impliquin la majoria de departaments. Així, es realitzen activitats (dins i fora de l'aula), aplicant les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC), que ens permeten elaborar documents digitals, que seran publicats en diferents plataformes i que facilitaran tant la col·laboració interdepartamental com la internacional, i, alhora, ens permetran assolir els objectius establerts.

De moment, gràcies a la beca KA1, s'han fet les següents activitats de formació destinades als docents:

 • Un curs de patrimoni cultural i natural en un espai Unesco, a Islàndia.
 • Dos cursos de formació TIC,  a les illes de Rodes i Lesbos (Grècia).
 • Un curs de formació per projectes, a Xipre.
 • Dues posicions de job shadowing, a Dinamarca i Cambridge, en centres on s'aplica l’e-learning -aprenentatge electrònic- i l'educació per projectes.

Per preparar i fer el seguiment de totes aquestes activitats relacionades amb l’Erasmus+, s'ha creat un equip de treball que avalua la feina aplicant criteris de qualitat.

Així doncs, tal i com ja hem avançat, l'objectiu últim, després de la consolidació de l'aplicació del programa durant el present curs escolar, és la sol·licitud de la beca KA2 a fi d’involucrar altres centres i alumnes estrangers en la tasca d’aprendre a través de l’entorn, en el nostre cas un entorn privilegiat: la Serra de Tramuntana, declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO.

Amb la riquesa del nostre patrimoni com a fil conductor, obrim les portes a la internacionalització del centre i esperem trobar socis que ens ofereixin espais igualment constructius per a l'intercanvi i l'ampliació de l’aprenentatge. I és en aquest marc, i a partir de compartir experiències i de la diferència i la semblança amb l'altre, on els alumnes hauran d’aprendre, emprant la mateixa llengua comú, l’anglès, per aconseguir objectius comuns.

Alborg, Dinamarca

 

 

Reikiavik, Islàndia

 

 

Illa de Lesbos, Grècia

 

 

Nicòsia, Chipre

   

   

Estació Meteorològica  

   

   

Traducir/Translate  

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish
   

   

 

   

 

   

Àrea Reservada  

   
Copyright © 2018 iessoller.com. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
© IES Guillem Colom Casasnovas