• modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/Capacalera_nova.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/foto_muntanyes.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/ies_aeria.jpg
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/Foto_IES_fons.png
  • modules/mod_lv_enhanced_image_slider/images/demo/aps_logo_gros.png

   

logo moodle

 XESTIB

  

   

   

   
   

Qui hi ha en línia?  

Hi ha 134 convidats/des i cap membre en línia

   

Visites  

3667494
Avui
Ahir
Aquesta setmana
Darrera setmana
Aquest mes
Darrer mes
Tot
134
1623
3343
3653821
38498
36819
3667494

24-10-2018 00:37
   

 

 

Al llarg del mes de setembre, i de manera esglaonada, els alumnes de secundària han tornat a les aules. Dia 13 de setembre van començar els estudiants d'ESO i de Batxillerat; divendres 22, va ser el torn dels dels de formació professional, formació bàsica i els que cursen els programes d'escolarització compartida -ALTER i PISE, per als quals s’obre una nova oportunitat formativa.

Pel que fa a les dades de matrícula, comentar que són una mica inferiors a les dels anys anteriors. Així, a l’educació secundària obligatòria (ESO), hem passat dels 337 alumnes del curs passat als 318 enguany, distribuïts de la següent manera: 4 grups de primer, 4 de segon, un dels quals de PMAR -programa de millora de l'aprenentatge i del rendiment escolar-, 4 de tercer (3 ordinaris i un de PMAR) i 3 de quart.

A Batxillerat tenim 98 alumnes distribuïts en dos grups de 1r i dos de 2n, que cursen bé la modalitat de Ciències i Tecnologies bé d'Humanitats o Ciències Socials.

A nivell de formació professional, contiuem amb els cicles de grau mitjà de Gestió administrativa (amb 21 alumnes repartits en dos cursos) i el de Cuina i gastronomia (amb 36 aspirants a cuiners, entre 1r i 2n) i hem augmentat l'oferta de formació bàsica: a més del 2n any de la FPB de Serveis administratius i del dos cursos del Títol professional bàsic en cuina i restauració (i que, ara per ara, acullen 23 alumnes), des d'enguany comptam amb el d'Aprofitament forestal, al qual, a hores d'ara, tenim 12 alumnes matriculats.

El curs 2017-2018 ha arrencat amb piles carregades, cares noves entre el professorat i amb la posada en marxa i/o continuació de programes com el d'Aprenentatge Servei a la Serra de Tramuntana; els programes de mobilitat Erasmus+ K101 i K102; el d'Alerta Escolar; l'EOIES; el Programa escolar de fruita, hortalissa i llet del Fogaiba; el Servei de Mediació; el programa de reutilització de llibres; el de formació a centres Google App Educatiu; i el projecte d'intercanvi amb un centre escolar de PortVendres, entre d'altres.

   

   

Estació Meteorològica  

   

   

Traducir/Translate  

Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Spanish
   

   

 

   

 

   

Àrea Reservada  

   
Copyright © 2018 iessoller.com. Tots els drets reservats.
Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.
© IES Guillem Colom Casasnovas